Topcoaching

Resultaatgerichte coaching

Uw kijk op de toekomst vertalen in de gewenste richting vraagt om keuzes. Af en toe is het wenselijk afstand te nemen, ruimte te maken voor nieuwe ideeën en aandacht te vragen voor de juiste strategie. Dit is vaak lastiger dan men denkt.

Ambities op de kaart zetten, betekent uzelf in de spotlights zetten. Het sturen van ambities betekent ook ingrijpende zaken aanpakken. Durft u dit aan?
Onze ervaren en betrokken topcoaches met ruime werk- en levenservaring bieden deskundige inzichten en hulp aan. Wij inspireren bedrijven en mensen in hun werk, met een brede kijk en een goed urgentiebesef. Door onze brede ervaring in tal van organisaties weten wij veel over de ‘strijd van machten en krachten’ die zich soms in organisaties afspeelt. Onze coaching is gericht op onder andere gedurfd leiderschap en het adequaat inzetten van emotionele intelligentie. Cruciale aspecten die horen bij verantwoord ondernemerschap in deze tijden waarin oude systemen onvoldoende toereikend zijn voor de vraagstukken die spelen.

In de rol van ‘spiegelaar’ en sparringpartner werpen wij een verrassend licht op de zaak.