Wie zijn wij

De gesprekspartner in het vinden van oplossingen

giraffelook1

Wie zijn of haar werk als een uitdaging ziet, ervaart niet alleen meer werkplezier, maar presteert ook beter. Dat geldt ook voor onszelf.

Bij De Nieuwlande Groep werken wij met een vast team en daaromheen een aantal freelancers. Nieuwsgierige mensen, met een enthousiaste benadering. Onze mensen zijn ons product. Onze ‘Nieuwlanders’, hoe verschillend van karakter ook, hebben een aantal kenmerken gemeen, een opleiding op H.B.O. of Academisch niveau èn ruime ervaring in diverse bedrijven. Het (dis)functioneren van organisaties en de impact daarvan op mensen in die organisaties is ons specifieke aandachtsgebied.

Als zgn. cowerkers (©werkers) stellen we de heldere, resultaatgerichte en praktische aanpak voorop en laten we een groot verantwoordelijkheidsbesef zien. Professionals waar u iets aan hebt.  Experts op het eigen vakgebied, denkend en werkend vanuit een integrale benadering. Onze persoonlijke ervaringen met ondernemen verrijken onze advisering met een extra dimensie. We zijn daardoor in staat problemen snel naar mogelijkheden en oplossingen te vertalen. Met de juiste mentaliteit.